Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Jogi nyilatkozat

 

A honlapot a Guba Ügyvédi Iroda az Ügyvédi Kamara előírásai alapján tartja fenn az ügyvédekről szóló törvény és a vonatkozó kamarai szabályzatok előírásai szerint, amelyek az ügyfelek jogaira vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu weboldalon találhatók.

Bár honlapunk tartalmát legjobb szakmai tudásunk alapján állítottuk össze, kérjük vegyék figyelembe, hogy a honlapunkon található információk csupán a tájékoztatást szolgálják, de nem tekinthetők konkrét ügyben adott tanácsnak. Amennyiben tanácsra van szüksége konkrét jogi problémával kapcsolatban, vagy a honlapon közölt információkról szeretne további tájékoztatást kapni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

A honlap tartalma szerzői jogi védelem hatálya alá tartozik, beleértve az adatbázisjogokat és egyéb vonatkozó jogokat, amelyek a Guba Ügyvédi Iroda, az együttműködő partnercégek, illetve ezek tulajdonosainak tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva. A honlapon található adatok, publikációk, állásfoglalások jogosulatlan felhasználása a szerzői jogi jogszabályokkal ellentétes.